Ramen en deuren bestellen

Als je denkt aan het renoveren van je huis, kijk dan eens naar de bestaande binnendeuren om erachter te komen wat ze kunnen worden verbeterd. Er is niet nodig om hele wanden opnieuw te ontwerpen – voeg gewoon een paar extra deuren toe of maak een punt van het vervangen van deuren die oud en lelijk zijn. Neem de tijd om het type binnendeuren te merken dat u nu hebt; Als je niet denkt dat je iets kunt doen aan de huidige deuren die je hebt, overweeg dan om nieuwe te kopen.

Ramen en deuren bestellen

Plak- en paneldeuren zijn de meest voorkomende soorten binnendeuren; De drie populairste stijlen omvatten: accordeon, solide blok en swing gehangen. Plak- en paneelbinnendeuren hebben een paneel geplaatst tussen twee platen die in het midden scharniert. Zodra de panelen gesloten zijn, wordt de deur geopend en sluit door zijwaarts te glijden. Deze buitendeuren kunnen ook in het midden scharnieren en uitzwaaien;

De volgende optie in de frames van de buitenkant is een swing opgehangen deur. Het swing Hung-frame is als een traditionele accordeon met twee parallelle frames, één in de andere. De buitendeuren slingeren horizontaal en de binnendeuren glijden in. Het schommel opgehangen deurframe wordt meestal gemaakt van massief hout. In sommige gevallen wordt samengesteld hout gebruikt, maar hoe meer gewone keuze een houten frame is.

De laatste optie voor moderne binnendeuren is stalen deuren. Moderne stalen deuren zijn ontworpen om zowel aantrekkelijk als duurzaam te zijn. Ze zijn opgebouwd uit hoogwaardig staal en vervolgens afgewerkt met lage vochtbestendige verf. Veel huizen die moderne binnendeuren gebruiken, kiezen ze omdat ze weinig onderhoud nodig hebben en al tientallen jaren kunnen meegaan.

Het maakt niet uit welk type binnendeuren u kiest, uw buitenste deurframe moet sterk genoeg zijn om het gewicht van de deur te ondersteunen. U wilt niet een inferieur buitendeurframe gebruiken dat in de komende jaren faalt. Ook wilt u geen deur gebruiken die opent met een zwakke afdichting. Je zou een goede garantie moeten hebben op je stalen deuren, dus je weet dat als er een probleem is met de deur, het kan worden opgelost.

Eén ding om in gedachten te houden is dat veel fabrikanten aanbevelen dat je je buitendeuren schildert met een low-lead-verf. Dit komt omdat oude vinylcoating op de buitendeuren op lood gebaseerde verf heeft die in uw huis loogt wanneer de deur uitsluit en de lucht tussen de binnenkant en de buitenkant afsluit. Dit leidt tot corrosie van de verf op de buitendeuren, wat leidt tot verslechtering van de deur zelf. Low-lead verf voorkomt dit probleem en maakt het reinigen van uw deuren veel gemakkelijker. Moderne binnendeuren geschilderd met low-lead verf zijn zeer aantrekkelijk en moeilijk te zeggen of ze niet goed zijn afgedicht.