Maatwerk glas voor alle toepassingen

Een glazen beurzen is een ideale locatie om nieuwe producten, services en technologieën weer te geven en te introduceren aan zowel kopers als leveranciers. De vereniging van de glasindustrie, die een van de grootste handelsverenigingen in de VS is met kantoren in Las Vegas en Washington, D.C. jaarlijks heeft internationale tentoonstellingen, seminars, trainingssessies en conferenties op glasgerelateerde onderwerpen. Exposanten van over de hele wereld bijwonen deze conferenties in de hoop nieuwe zakelijke kansen te tikken, verhoogd marktaandeel en blootstelling aan potentiële klanten en partners. Naast tentoonstelling kan een bedrijf ook presentaties maken op de beurs.

Maatwerk glas voor alle toepassingen

Bedrijven die iets te verkopen hebben, hebben meestal iets te bieden in de vorm van glazen op maat gemaakte producten. Dit geldt vooral in de huidige economie. Er is bijna net zo veelvraag voor breekbaar glas in gebruik vandaag als vroeger. Het is ook gebruikelijk dat de fabrikanten in sommige van hun producten lage grade glas gebruiken, maar het is niet zo gewoon om glas te zien dat speciaal is aangepast. Het is vaak het geval dat Glass Custom is gemaakt de enige manier om te gaan, wanneer alle andere opties zijn uitgeput.

Glas op maat gemaakt biedt veel voordelen aan kopers. Het geeft hen een product dat ze kunnen gebruiken, hoewel de prijs misschien een beetje hoger is dan het meest goedkope type glas. Aangepast glas kan precies zijn wat een koper op zoek is, en hoewel de kosten misschien een beetje hoger zijn dan het meeste glas, is het de moeite waard wat u betaalt. Een glazen beurzen is een geweldige kans voor kopers om de verscheidenheid aan aangepast glas te zien die beschikbaar is en wat ze kunnen verwachten te vinden als ze eenmaal kopen bij een fabrikant.

De mogelijkheden zijn eindeloos als u ervoor kiest om te tonen op een glazen beurzen. Niet alleen krijg je de kans om andere bedrijven te ontmoeten, maar je kunt ook hun glazen op maat gemaakte items zien. Glazen fabrikanten zijn niet beperkt tot het produceren van een of twee soorten glas op een beursdisplay, ze kunnen alles produceren van helder glas, gekleurd glas of geëtst. U kunt zelfs op maat gemaakte tekens en logo’s vinden die uw bedrijf in staat stellen op elke beurzen op te vallen.

Als u zich zorgen maakt dat potentiële klanten op een beurs te druk zijn om uw glas op te merken, of dat uw logo-ontwerp niet merkbaar is, is het niet nodig om betrokken te zijn. De meeste bedrijven gebruiken State of the Art Digital Imaging Equipment en Computer Aided Design-software om glazen ontwerpen uit het oog te creëren die de aandacht van iedereen in de kamer zullen trekken. Zodra u uw grafische afbeeldingen hebt gemaakt, kunt u ze eenvoudig op uw gewone glas plaatsen of een grafisch ontwerper hebben om een nieuw bord te maken voor uw stand. Dit soort tekens voegen een persoonlijk tintje toe dat bezoekers u en uw bedrijf al lang nadat het evenement voorbij is.

Er is geen reden voor uw glazen items om te lijden op een beurs, of het nu gaat om een gebrek aan verkeer, koude temperaturen of een gebrek aan ruimte. Als u het beu bent om te kijken naar dezelfde oude borden die u in het verleden hebt gebruikt, overweeg dan in het investeren van glasplaten op maat. Dit zorgt ervoor dat uw booth-ontwerp uniek is, en uw bord kan door iedereen worden gezien. Wanneer uw bedrijf meer merkbaar is, zal het de omzet en uw bottom line verhogen

 

Glashandel :

  • 45 jaar vakervaring heeft van Glaswerken Vereecken NV de expert gemaakt in glaswerken.
  • Zowel binnenbeglazing als buitenbeglazing behoren tot onze expertise.
  • Bedrijven, particulieren, zelfstandigen en winkeliers worden door ons bediend.
  • Van nieuwbouw tot renovaties.