Links

Las Vegas blijft een van de meest populaire Valentijnsbestemmingen voor koppels in het hele land. Met zijn extravagantie en diverse evenementen belooft Vegas u een Valentijnsdag die u niet zult vergeten.

Hier zijn enkele manieren waarop u uw partner dit jaar kunt verrassen:

In Vegas, Romance Starts in the Stomach
Las Vegas is ontworpen om herinneringen te helpen creëren die gekoesterd zullen worden voor het leven, dus het is geen wonder dat de stad de thuisbasis is van een grote selectie van eetgelegenheden; van rustieke bars tot vijfgangenrestaurants, Vegas heeft het allemaal.

Natuurlijk zijn er de beroemde plekken waar veel jonge koppels naartoe trekken, het Eiffeltorenrestaurant en Rivea zijn enkele van de meest romantische plekken in de stad. Maar dit zijn niet de enige plekken waar je Valentijnsdag kunt doorbrengen; er zijn restaurants, chocoladewinkels en bars in de hele stad, zorg er alleen voor dat je je onderzoek doet voordat je een keuze maakt voor een plek.

Boek een Vegas Show
Las Vegas heeft het hele jaar door shows, waarvan er veel bekend zijn als super sexy. Kies uit klassieke acrobaten, Boys II Men concerten of Zombie Burlesque (ja, dat is echt!). Las Vegas is niet je gewone stad en veel van onze meest populaire shows kunnen zelfs gecensureerd worden waar dan ook, maar in de Sin City gaat alles goed! Neem de tijd om alles wat er dit jaar in de stad gebeurt op te zoeken en kies degene die u en uw partner het meest zal bevallen.

Reserveer een Suite voor de Nacht
Van suites die eruit zien als iets uit een rom-com tot X-rated hotelkamers, Vegas heeft een beetje iets voor alle koppels!

Las Vegas heeft een aantal van de meest extravagante kamers in de provincie. Als je het geld hebt, kun je champagne drinken vanuit een privé zwembad dat uitkijkt over de Strip vanuit een enorme suite. Stellen die van elegantie en romantiek houden, zullen The Sky Villa in The Palms geweldig vinden. Degenen die op zoek zijn naar iets dat spannender is, boek dan de Provocateur Suite in het Hard Rock Hotel & Casino.

Huur een luxe auto
Met een luxe auto door de stad rijden is de eenvoudigste manier om Valentijnsdag speciaal te maken. Een mooie auto zorgt ervoor dat ieders ogen op u gericht zijn! De donderende geluiden van Lamborghini, de snelheid van een Ferrari en de kracht van een Mustang maken de dag zeker gedenkwaardig.

Diplomat Rentals laat klanten proeven van het hoge leven en verhuurt supercars, luxe auto’s, sportauto’s en exotische auto’s tegen concurrerende prijzen in Las Vegas. Onze vloot bestaat uit enkele van de meest gewenste luxe auto’s op de markt, waaronder Lamborghini Huracan, Bentley, Audi R8, Ferrari en McLaren. We hebben een 5-sterren rating dankzij onze uitstekende klantenservice, dus ga je gang en reserveer nu je auto!

web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web